5 entry daha
  • suv süsü verilmiş şık görünümlü bir b segment otomobil.

    görsel

    1.0 turbo-gdi 120 hp manuel şanzıman active elite olanı için iki yıllık tecrübelerimi paylaşmak isterim.

    araba güçlü, minik ama işlevli çok güzel esnek bir motoru var. bir çok dizel otomobile taş çıkartacak düzeyde ivmelenmeye sahip. hani bırak beni de gideyim der gibi. fakat motoru biraz hırıltılı çalışıyor. sanki 3000cc hacimli bir turbo benzinli spor araba motoru gibi. mübalağa etmiş olabilirim biraz. özellikle kalkışta ve düşük viteste ivmelenirken duyabiliyorsunuz.

    az yakıyor diyemem, ama çok yakmadığı kesin. uzun yolda umursamaz kullanımda 6.4 litre civarı yakıyor. 110'a odaklanıp kullanınca 6 litreye düşüyor. yok bu da yetmez derseniz 90 km/h. hız ile 5 litre yakarak seyahat edersiniz. şehir içi 7-8 litre arası kullanıma göre değişiyor.

    genişlik sınıfındakiler gibi ama kesinlikle boğucu değil, ki zaten b segment bir otomobil. ama ne baş mesafesinde ne de diz mesafesinde sıkışıklık yaşamıyorsunuz. arkada 3 kişi de oturulur ama çok rahat olacağını sanmıyorum. bagaj 300 litre. eh işte idare eder denilecek düzeyde. 350 falan olsa iyiydi. neyse. ince stepnesi alet edevatı da var çok güzel koymuşlar bagajın altına. mis.

    navigasyon tırt. uyduruk. dandik amk.
    dokunmatik berbat. adresi yazıp yol tarifini almak bazen işkenceye dönüşüyor ve siktir git lan deyip kapatıyorsunuz. multimedya yavaş açılıyor 15-20 saniyede ancak müzik çalmaya başlıyor. benimkindee pakete dahildi ayrıca para ödemedim. siz alırken sakın opsiyon olarak eklemeyin. gidin 1500 liraya android olanlardan alın.

    trimler kaliteli yer yer yumuşak yer yer sert. fakat üzülerek söylemeliyim ki araba daha 2 yıllık olmasına rağmen trim sesi bozuk yollarda gıcırtı ve tıkırtı şeklinde size selam ediyor. evet malesef.

    eşya gözleri güzel, kapı içleri geniş, vites önünde geniş bir yer, küçük bir kolçak, iki bardaklık var. torpido küçük.

    detayları sevenler için yazayım bunları da, öndeki güneşlik aynaları ışıklı, ön ve arka için farklı iki aydınlatma var, torpido aydınlatması var ve klima ile torpidoyu soğutabiliyorsunuz. aux usb sd kart bluetooth var. katlanan aynalar ve far sensörü var. dönüşe duyarlı sisler, start-stop. aklıma gelenler bunlar.

    sorusu olan olursa yeşil.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap