1076 entry daha
  • birçok saçma sapan şey yazılmış. toparlıyorum,

    kadınlar ekseriyetle kötü araba kullanırlar. erkekler günümüzde ekseriyetle iyi araba kullanıp bu özelliklerini orospu çocukluğuna kullanırlar. erkekler kötü araba kullanmazlar, arabaya ve trafiğe hakim olabilme kabiliyetleri yüksektir. kadınlarda ise bu düşüktür. fakat erkekler bu meziyetlerini minik çüklerinden alamadıkları hazları karşılamak için kullanırlar. bu bir.

    iki. hala daha ataerkil toplum falan yazan geri zekalı arkadaşlar var. ya arkadaş biraz kitap okuyun lan (sen gittin ya ben çok güzelleştim ya da secret falan değil, başka kitaplar da var). skecem ilk aklınıza gelen popülist çıkışlarınızı, baydınız artık. cidden bi merakla okumaya başlayıp öööööf yine mi şu popülist kafa diyorum her entry'nizde. kadınların ezici orandaki beceriksizliklerine genel geçer bahaneler bulduğunuzda mal bulmuş mağribi gibi sevinmeden önce ben napıyorum, popülist miyim, layk manyağı mıyım diye 4829294 kere düşünün... çocukken kadını direksiyona oturtursak ne olurmuş? oturanı da yarrak gibi kullanıyor. onu napıcaz? her iyi erkek şoför de arabaya beş aylıkken oturmuyor. onsekiz yaşında öğrenip yardıran çoğunluğu napıcaz? onu bunu bırak abla, asıl seni napıcaz? yarım bilgiyle, popülist bahanelerle gelmeyin artık şuraya.

    bir de cihaz kullanımı denen bok başka bir şey gençler. bu konuda bana sakın toplum baskısı ve o sözde eşitlikten bahsetmeyin. ben sana neden kaynakçılar, vinç ve forklift operatörleri, cerrahlar, hatta sahne ışık operatörleri ve stüdyo ses operatörleri ezici çoğunlukta erkek dediğimde ne diyeceksin, yine ataerkil toplum mu? git medeniyetin allahuekber'ine; norveç'e, danimarka'ya; eee yine aynı... hani eşittik? hani nerde orda ataerkil toplum baskısı? nerede kadın uzun yol şoförleri? nerede kadın forkliftçiler? pilotluk için bile gayet eşit şartlar ortaya konuyor, erkek sayısı ezici oranda fazla. hatta thy pilot alımlarında bas bas bağırıyor kadınlara, erkeklere oranla şansınız daha yüksek diye... e hadi? yok ama dimi... kadın zoru sevmez aga, bu kadar basit. alet kontrolü denen şey de zordur. multi-tasking ister. kadının tercih etmediği, anca zorunda kaldığında yaptığı bir şeydir cihaz kontrolü. yaptığında da nasıl yaptığı ortadadır. bana kalkıp 8592 senelik pilotum haksızsın ühühü diye çemkirecek ilk kadına da ataerkil toplum ve adana dürüm isimli kitabımı imzalı göndericem... istisna olman haklı olman anlamına gelmez. bi de bu var anasını satayım, ben öyle değilim haksızsın, genelleme yapamazsın diye çemkirmek... evet istisnasın. senden çok az var. işte bu yüzden haklıyım.

    trafikte her gün onlarca orul orul orospu evladına denk geliyorum. trafiğin anasını sikenlerle ilgili de sayısız entry'm var... aç oku. çoğu erkek... buna lafınız olmaz, dimi?

    sadece bu sene iki tane kazam var. ikisi de karşı tarafın şuursuzluğu. ikisi de direksiyonda çaresiz kaldığım, hassiktir ne yapıyor lan bu dediğim anlar... kaza geliyor ve kaçamıcam dediğim anlar... ikisi de kadın şöför... buna da lafınız olmaz? dimi? ah pardon, eşitlik sik sok. he yarraam he.

    bence uzatmayın bu konuyu. daha fazla yazasım yok. formda bi günde sırtüstü rencide ederim. etrafının kokusunu alarak arabasını kullanan ama bunu ne yazık ki çoğunlukla orospu çocukluğuna kullanan canlı ile herkes bana uysun bana ne diye araba kullanan canlıyı iyi araba kullanma - kötü araba kullanma konusunda aynı kefeye koymayın artık. bi yeter la.
1652 entry daha
hesabın var mı? giriş yap