13 entry daha
  • kızla tanışırsınız, konuşursunuz, gezer tozarsınız, eğlenirsiniz... her şeyi beraber yaparsınız. yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmez. bu süre zarfında kadına karşı hisler beslersiniz. kadınında size karşı aynı hisleri beslediğini düşünerek açılırsınız. zamana ihtiyacım var der. bunun kelime anlamı şudur: "başka taliplerimi bekleyeceğim senden daha iyisini bulamazsam sevgili olabiliriz". seni yörüngesinin etrafında tutar ama yakınlaşmana izin vermez. buna uydu erkeklik denir.

    bu sefer kendi üstümden örnek vermeyeceğim çok yakın bir dostumun hikayesini anlatacağım. lise son okuyorum, şehir değiştirip selendi'de( manisa'nın ilçesi) yeni bir okula gidiyorum. sayısal sınıfız ve sınıftaki öğrenci miktarı oldukça az. 17-18 kişi anca vardır. öğrencilerin tamamına yakını yurtta kalıyor. sürekli bir aradalar yani yıllardır, bir ben yabancıyım. tam isim vermek istemiyorum ali ile ayşe olsun. sınıfa yeni geldim ve insanları gözlemliyorum, ali dediğim çocuk ayşe ile oturuyor. kız buna çok yakın ve bunları sevgili sanıyorum. ilk 1-2 ay ben kütüphanede hatunla vakit geçirdiğim için sınıfa adapte olamıyorum. sonradan öğreniyorum ali ile ayşe'nin sevgili olmadıklarını. ayşe'ye laf arasında çıkıyor musunuz diye sordum "ali'nin kesin konuştuğu bir kız vardır, bana bakmaz" dedi.

    bunu duyunca ben şok oldum çünkü oğlan ölüp bitiyor kıza. bu olaydan ötürü koruma iç güdüsüyle ali'ye yaklaştım, dedim kız böyle diyor bu bilmiyor mu onu sevdiğini. "biliyor kanka ama çıkmayı kabul etmiyor geçiştiriyor ama böyle düşündüğünü bilmiyordum ayşe'nin" dedi. benim kafaya dank etti ama biraz geç etti. ulan dedim eşeğin aklına karpuz kabuğu soktuk iyi mi? gitmiş kıza kalp şeklinde bir kutu içini çikolatalar falan doldurmuş işte o zamanlar meşhurdu biliyorsunuz. hediye falan almış baya hazırlanmış yani. bunu da başkası aracılığıyla kıza veriyor. sınıfa bir girdim kız "kanki çikolata yiyor musun?" deyip gülüyor. ee kabul edecek misin diye sorduğumda "kanka ben onu istemiyorum sadece arkadaş olmak istiyorum" dedi.

    bunların durumu uzun zamandır böyleymiş. dışarıdan gören sevgili sanıyor ilk başlarda öyle sanmıştım dediğim gibi. kız oğlanı ne tam olarak reddediyor ne de onunla beraber oluyor. onu çevresinde tutmak için umut veriyor sonrasında iş ciddiye binince uzaklaşıyor. oğlanı görseniz her gün çikolatalar, kızın dediğini yapmalar falan üzülüyordum. ben her konuşmamda yapma etme dememde suçlu oluyordum.

    kızların hisleri erkeklerinkinden kuvvetlidir unutmayın beyler. sizin gösterdiğiniz ilgiyi neye yorumlaması gerektiğini çok iyi bilirler. basit bir arkadaşlık hissi mi yoksa kuvvetli duygusal hisler mi olduğunu anlarlar. sadece bilmezden gelip salağa yatarlar. çünkü sen onun için iyi bir tedarikçisindir. kızlar böyle erkekleri çevresinde tutar çünkü onlara istediklerini yaptırırlar. erkek kızın her dediğini koşulsuz yerine getirir çünkü kız bir gün kendisiyle sevgili olmak isteyebilir. kız oğlana yaptığı her yanlışın görmezden gelineceğini bilerek oğlanı incitmekten çekinmez. daha beter şeylere şahit oldum ama yazamayacağım.

    böyle kızlar uydu erkekleri çevresinde tutmayı çok iyi bilirler. gerektiğinde o erkeğe onun için çok özel olduğunu ama zamana ihtiyacı olduğunu söylerler. bu zaman zarfında kızımız başka erkeklerle görüşmeye devam eder. lakin erkek kızın kendisine geleceğini umarak başka kızlarla görüşmez. çünkü erkeğiz ve kötü düşünemiyoruz, fazla iyi niyetliyiz yani. kızın bir sorunu olduğunu var sayıyoruz. var saymasak bile kızımız bir şekilde sorunu olduğunu kendisinin zamana ihtiyacı olduğunu söyleyerek sıyrılıyor işin içinden.

    uydu erkek nedir?
    olayın patlak veren tarafı da şu: erkek başka kızlara yönelirse erkeği kısıtlayarak kıskandığını söylerler. çünkü o erkek onun malıdır ve başka kızların onu kullanmasını istemez. erkek gider başka kızlara yönelir bu sefer kendisinden zaman isteyen kızımız oğlana ilgi gösterir. dokunur, sataşır, trip atar, kıskandığını söyler. neden söylemesin ki? birisi sizin her istediğinizi yapsa başka birine kaptırmak ister misiniz? istemezsiniz, bu yüzden bu uğurda yaptıkları her şeyi mubah sayarlar. gerektiğinde o erkeğe dert yanıp gerektiğinde maddi olarak çıkar sağlarlar. gerektiğinde kendisine iltifat ettirtip egosunu tatmin ederler.

    bir kızla her şeyi beraber yaptığınız halde sonuç olmuyorsa o kız sana karşı cinsel çekim hissetmiyordur, cinseli s*ktir et hiç bir şekilde çekim hissetmiyordur. bir kızla da arkadaş olalım olmaz mı? olmaz. kızlar arkadaş oldukları erkeklerle özel olarak buluşmazlar. buluştukları erkek ya uydu erkektir ya da hoşlandığı erkektir. uydu erkeği yörüngesinde tutmak için buluşuyordur, hoşlandığı erkekle her türlü fanteziye açıktır. uydu erkek buluşmalarda hesabı öder, kızın egosunu tatmin eder egosu tatmin olan kız gider başka erkeğe. kız uydu erkeğe karşı hiç bir cinsel yakınlaşma yapmazken hatta aşırı tutucu tavırlar sergilerken alfa erkeğine kendisini olabildiğince açacaktır.

    türbanlı ve babası imam olan bir hatun arkadaşım uğur isminde bir erkekle beraberdi. kız uğur ile elini bile tutmadan aylarca ilişki sürdürdükten sonra kız uğur'dan ayrılmıştı. benim kerem isminde aşırı samimi olduğum bir arkadaşımla çıkmaya başladılar. kızla ilk buluşmada el ele tutuşup ilk ayın sonunda kızı eve atmıştı. kızın o kadar gözü karaydı ki kendi evine bile sokmuştu defalarca.

    demem o ki dostlarım bir kadının yörüngesinde tedarikçi uydu erkek olacağınıza hiç bir kadınla görüşmeyin daha iyi. bir kadın size çekim hissediyorsa sevgilisi olsa dahi size yaklaşır. bir kadın size karşı bir şey hissetmiyorsa isterse yıllarca sevgili olun hiç fark etmez. kadın size çekim hissetmiyorsa size gizli bahçesinin kapılarını açmaz. kadın size çekim duyuyorsa da hiç bir engel önüne çıkamaz, ilgisini belli eder.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap