62 entry daha
  • tatlı hayatta bilemediğim bi kusursuz iyilik salaklığı vardı neden bilmiyorum. çocuk okutmalar, yardım dernekleri, fakir insanlar, küskün katiller güya kader mahkumları falan sürekli bi ibret verme durumu vardı dizinin ama okul seviyesinde. yorgonun çocuksuluğu ve kadınları iş bitirici gösterme klişeleri boldu. bu tatlı hayatı avrupa yakasından 5 kat kötü dizi yapıyor. haliyle haluk bilginer'i de tam performans göremiyoruz. ona rağmen versusu alır. asıl hayal ettiğim gülme bombası ihsan yıldırım avrupa yakasında olsaydı çok iyi olurdu.

    tatlı hayatta şöyle salak bi bölüm vardı kimileri hatırlar. menekşe 2 metrelik bi arkadaşla flört etmeye başlar, birbirlerinden çok hoşlanırlar. sonra ihsan adamın hapse girip çıktığını öğrenir. sebebide eski karısını öldürmesidir. yani kadın cinayeti. dizinin sonrasındaki 5 dk da adamın aslında o kadar kötü biri olmadığını anlarız. bi anlık sinirle kadına bi tokat koymuş kadınında boynu kırılmış bu girmiş hapis yatmış çıkmış falan filan. dizi bize adamın kötü olmadığını küçük bi hata yaptığını heriften korkmamamız gerektiğini söyler katille empati yaptırır ona acımamızı sağlar sonra biter.
    bu ne lan?
    böyle salak bölümlerden bi tanede yok. her zaman merak ettim haluk bilginer gibi biri böyle hikayelere, oyunculara nasıl tahammül etti diye. türkan şorayın konuşabilecek kadar beyni olmamasına rağmen kartlaşmış tipine bakmadan 18 lik çıtır rolu yapmasından tiksinmeden nasıl bu kadar iyi oynadı. işte asıl sorum bu askdjah
127 entry daha
hesabın var mı? giriş yap