3 entry daha
  • oncelikle belirtilmelidir ki grubun adi shakespeares sisters degil, shakespears sister dir. (ne "e" harfi ne de cogul "s" takisi yoktur (bkz: aciklama) ayrica son gelen haberlere gore 1 ukte uzerine doldurulmu$tur.) bu genel s cogul takisi yanilgisinin sebebi grupta 2 hatunun olmasidir zannimca. ancak "e" harfine hic 1 aciklama getiremiyorum, uykusuzluk olabilir diyorum. (bkz: olur boyle vakalar turk polisi yakalar) grup, sister ekolunun ilk orneklerindendir, bu sayede arkasindan pek cok giri$imciye yol acilmi$tir..

    boyle ba$landigina gore devam edip grubun elemanlarinin da isimlerini yazmak gerekir.. isimlerini yazmadan once grubun tamamen yapay 1 $ekilde produktorler tarafindan kuruldugunu, grubun su ana dek bu ba$lik altinda isimleri belirtilmemi$ 2 uyesinin 1birleriyle hic anla$amadiklarini da eklemek gerekir..

    chejanin hatirlayamamasina ya da es gecmesine $a$irarak yaziyorum ki grubun catwoman imajli hatunu marcella detroit* tir kendisi grup dagildiktan sonra solo takilmaya devam etmistir , diger uyesi ise siobhan fahey*dir. onun hakkinda yeni 1 ba$lik altinda devam edilecektir. (bkz: buyrun buradan yakin)

    marcella ayrilmadan once grup 2 album cikarmistir. sacred heart ve hormonally yours, 2. albumun daha ba$arili oldugu su goturmezdir; cunku icinde stay i barindirmaktadir...
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap