• edit2: kredi kartıma ürün tutarı yansıtıldı. illa sosyal medya üzerinden şikayetimizi dile getirmek mi gerekiyor ? ekşisözlük hesabım olmasaydı ne olacaktı peki ? hayırlı günler..
    edit: telefonla arandım. iadenin yapılacağını söylediler. gelişmeleri bildirmeye devam edeceğim.

    rezalet.

    öncelikle siparişim için tıklayınız.

    19.10.2018 tarihinde hepsiburada.com üzerinden ortex isimli satıcıdan satın almış olduğum fakir angelica saç kurutma makinasını almaz olaydım. ürün elime ulaştığında kutusu haşat durumdaydı ve içerisinde bulunması gereken 2 aparat tabiki de kutuda yer almıyordu. daha sonra cihazı kullanmak içim çalıştırdım ve 40-45 saniyede aşırı ısındığı için cihaz kendini korumaya alıyordu. bu kadar kısa sürede bırakın saçı, göt kıllarınızı bile kurutamazsınız. cihazı iadeye gönderdim fakat kutusu deforme olmuş ve kullanılmış mal olduğunu iddaa ederek iade talebim reddedildi. cihazı sadece 1 kez çalıştırdım. takdir edersiniz ki kavun değil bu götünü koklayıp anlayasınız tabiki de çalıştırdım. ortex denen satıcıya ulaşmak mümkün değil zaten. hepsiburada yardımcı olmuyor bu konuda. diyorki servisten arızalı raporu alın iade alalım. yetkili servise gittim, çalıştırdılar ve direk arızalı cihaz, aşırı ısınıyor takımı değişecek dediler. dedim ki değiştirmeyin bana cihaz arızalı raporu verin. servis demez mi bizim böyle bir rapor verme yetkimiz yok 5 senedir. hepsiburadaya döndüm ve bana hala daha cihazı kullanmışsınız iade alamayız rapor gönderin diyor. benim mesajlarıma basmakalıp cevaplar veriyor, çözüm üretmemek için elinden geleni yapıyor.

    dünyanın en büyük online alışveriş sitesi amazon türkiye faaliyete geçtikten sonra hemen sloganını “türkiye’nin hepsiburadası” olarak milliyetçi duygularla pazarı kaybetmek istemeyen hepsiburadadan artık bir toplu iğne dahi almam aldırmam da...
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap