3 entry daha
  • asıl adı jaime gomez olan, dönem dönem adını değiştirerek andreas, reyji, michel rostand adları ile tanınan buddhafield tarikatının liderinin hikayesini anlatan will allen yapımı netflix belgeseli.

    --- spoiler ---

    tarikat liderliğinden önce porno sektöründe oyunculuk yapan bu enteresan adam, aynı zamanda bale ve tiyatroya da ilgi duyuyor. travması olan zengin ve güzel gençleri toplayıp, inanılmaz bir brainwashing ile maddi-manevi manipüle ediyor.
    tarikata katılan her birey deliler gibi çalışıp michel'e hizmet ediyorlar. zamanla genç erkeklerle zorla ilişkiye girdiği ve psikolojik taciz uyguladığı ortaya çıkıyor. narsist herif sırf kendisi çok seviyor diye müritlerini her gün saatlerce süren bale ve tiyatro gösterilerine çalıştırıyor, provalar bittiğinde ise tek seferlik bir gösteri yapılıyor ve yine sadece müritler izliyor. estetik yaptırmak istediği zaman, istediği operasyonu önce müritlerinden birine yaptırıyor, beğenirse kendi de yaptırıyor. bu bölümlerde baya kahkaha attım.
    yılmaz morgül'ün peşinden 150 kişinin gidip, bilgelik hayaliyle taptığını düşünün, inanılmaz.

    --- spoiler ---

    tarikat / topluluk / cemaat adı her neyse, bu saçmalıklara bu kadar insanın nasıl kapıldığına hayret edenler için güzel bir belgesel.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap