11 entry daha
  • 5 yıl aradan sonra çok daha iyi bir şey beklerdim açıkçası bir miktar hayal kırıklığına uğradım ama her şeye rağmen bu adamın sineması farklı ve bu adamın bakışını seviyorum.

    film çok acayip amk 3 saat boyunca izliyorsun izliyorsun ama et mi balık mı anlamıyorsun, iyi de diyemiyorsun kötü de. böyle her an bir olay patlayacak gibi ama patlamıyor, sıkıcı mı? asla, akıcı mı? asla. böyle tuhaf bir film olmuş. bu muğlak atmosferi bilerek mi yarattı yönetmen yoksa tamamen hikayenin düzlüğünden kaynaklı mı orada bazı şüphelerim var ama enteresan bir akışı var filmin, ya da akamayışı.

    bir sahil kasabasındayız, çok güzel kızlar var, gündüz deniz, güneş, kum, akşam disko alkol yiyişme, o kadar. bu dümdüz hayat kesitini 3 saat boyunca size izletmeyi başarıyor kechice fakat biraz sabırlı olmanız da gerekiyor açıkçası.

    blue is the warmest color'dan sonra daha iddialı bir şey beklerdim açıkçası ben o açıdan biraz zayıf buldum ama kechice'nin gözünden kadınları izlemek büyük keyif. almadovar 1 bu 2, dişiliği bu kadar güzel gösteren 3. bir yönetmen görmedim.

    bu filmde ayrıca kendi ideâl kadın formunu da bol bol sergilemiş kechice. büyük meme, geniş kalça ve dolgun bacaklar. ophelia bau üzerinden "kadın dediğin böyle olur kardeşim" mesajını film boyunca verdi. ve elbette ki biseksüel kadın figürü. bir kechice vazgeçilmezi, onu da bol bol veriyor ama bu kez sadece flört boyutunda kalmış, öyle uzun uzun sevişme sahneleri yok, açılış sahnesinde o işi halledip bitirmiş bu kez.

    beklentim yüksek olduğu için bende bir miktar hayal kırıklığı yarattı fakat yine de kötü diyemem. hâttâ belki bir kez daha izleyebilirim bile. puanım 7.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap