45 entry daha
  • aslında bu entryi adana başlığına mı girsem diye kararsızım ama başladık bir kere, zaten uzun zamandır aklımdaydı, aradan çıksın. efendim bir arkadaşla beraber adanada şadırvandayız, bilenler bilir, bilmeyenlerede söyleyeyim adanada insanın canı döner isteyince pek bi alternatifiniz yok, ille şadırvan. mekanda biraz nezih bi ortam. üst katıda aile salonu falan. bizde her niyeyse aile salonuna oturmuşuz, yemek yerken bir yandanda mekanın sahibi bizimle ve diğer müşterilerle ilgileniyor. bu arada karşı masamızda da kalabalık bir aile var ve hemen arkalarındaki duvarda büyük ebadlı van gogh tablosu. resmi araştırdım, baktım ismide yamulmuyorsam cafe terrace at night imiş. linkinide taktim edeyim; http://www.vangoghgallery.com/…eterraceatnight.html

    mekanın sahibi aileyle ilgilenirken ailenin küçük kızı annesine "anne bura neresi" diye sorunca benimde kulak iyice kabardıki ulan biz de öğrenelim bilgilenelim. amcam bir resme baktı birde altındaki "van gogh" yazısına, ve tuttup van gölü dedi. biz mavi ekrandan sonra tekrar reset atıp dönere döndük, dahada sağımıza solumuza bakmadık.

    buda van abimizle böyle bi maceramız olsun.

    edit: hayır resme bi daha bi baktımda, mekanın sahibi abime sesleniyim buradan, abi suyu nereden buldun, gözünü severim be abim?!
726 entry daha
hesabın var mı? giriş yap