32 entry daha
  • daha adil bir oyun olması amacıyla yapılan güncellemeler ile eski ruhunu kaybetmiş oyun. ama benim için 2018 başlarında 150km/h hız sınırı gelince bitti, artık rotterdam - amsterdam yolunda kiminle yarışacaktım, kimin önüne kırıp alt+tab yapıcaktım (alt+tab yapınca oyunda tır aniden dururdu) ya da trafik sıkışık olduğunda nasıl ters şeritten yoluma devam edecektim? galiba bu saçmalıklar için fazla yaşlandım.

    oyunda skodalar yokken yolları volvo ve scanialar yönetirdi, sanal şirket konvoyları olurdu; 30 tırlık konvoydan sadece 10'u kaza yapmadan varış noktasına gelebilse de keyfi tarif edilemezdi. bu konvoyların bir kaç şirketin birleşip bir arada yapıldığı etkinlikler olurdu, umarım hala yapılıyordur.

    birde zorunda olmadıkça girmemeniz gereken bölgeler vardı, en ünlüsü deisburg -brussel - düsseldorf şeytan üçgenidir. öyle ki bazı oyuncular uçan tırlara şahit olduklarından bu bölgeye euro flight simulator demektedir. bugün düsseldorfa giderseniz bir zamanlar trollerin buluşma noktası olan tamir alanının karşısında çalışma olduğunu göreceksiniz.

    sonuçta o güzel rammerlar o güzel tırlarına binip gittiler...
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap