5 entry daha
  • futbolla ilgili yapımların çoğu büyük hayal kırıklığıydı. bu dizi ise oyunu her açıdan en iyi yansıtan iş olabilir. zaten bir teknik direktör draması olduğu için onun hayatı çok iyi işlenmiş. genç yetenek ve zamanı geçmiş veteran da iyi yansıtılmış. john carew hiç sırıtmamış rolünde, norveççe olduğu için de böyle hissetmiş olabilirim. başka birçok futbol teması da arada iyi verilmişti, yabancı oyuncunun alışma süreci, taraftarlar, sponsor baskısı vs.

    asıl konunun sadece futbol olmayışı ve cinsiyetçiliği yansıtışı da başarılıydı. rakip teknik direktörün hareketin sonrası süreçte helene hocanın davranışları özellikle başarılıydı. taraftarların tezahüratı ise aklıma takıldı, arada kendimi "hımmmm hım" yaparken buluyorum.

    futbolun kendisini gösteren sahneler de çok sırıtmıyordu. goller ve diğer anlar fena yansıtılmamıştı. maçın kendisini izlemenin yerine geçemezler.

    bence en iyi futbol filmi damned united ama heimebane en iyi futbol yapımı olmuş. tabi bunda dizi olmasının ve başka detaylara inecek zamanın olmasının da etkisi var. umarım devamı da gelir.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap