9 entry daha
  • bir süredir kullandığım, fiyatı nedeniyle çok bir şey beklenmemesi gerekirken aksine birçok şeyi sunan bir telefon.
    öncelikle kullandığım süre içinde hızı en çok dikkatimi çeken yönlerinden biri oldu. bunun yanında şık tasarımı ve ideal ağırlığa sahip olması yönünden de artıları kaptı.

    telefon ortalama 5 ila 7 saniye içinde açılmış oluyor. parmak izi okuyucu ve yüz tarama sistemleri gayet güzel çalışıyor. 4 gb ram ve 8 çekirdek hızı kendini programlar arası geçişte farkettiriyor.

    ön kamerası diğer cihazlara göre çok iyi, 24 mp'lik ön kamera mevcut. arka kamerası görece ortalama olmasına rağmen (8 mp) sahip olduğu ai teknolojisi sayesinde oldukça kaliteli fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor.

    ses çıkışı gayet iyi, tabi şahin arkasında hardbass dinlemek için kullanmayacaksanız*

    ekran büyüklüğü ideal. ben normalde pek büyük telefon sevmem ancak 6 küsur inchlik bu telefonda ekran kalitesi nedeniyle video falan izlemek oldukça doyurucu.

    miui arayüzü şık. biraz iphone mantığı gütmüşler ama olsun.

    oyun performansı çok iyi. pubg oynuyorum geri kalan herkes gibi ve high resolutionda dahi en ufak kasma donma yavaşlama yapmadı.

    benim şu zamana kadar farkettiğim tek eksi yön batarya. gün içerisinde 3 saat video izlerseniz yaklaşık olarak bataryanın %30'u gider. ona göre hesap edin işte. yaklaşık olarak 2 - 3 saatte batarya full doluma ulaşıyor.

    eğer gün içerisinde çok yormazsanız, batarya sizi bir buçuk gün idare eder. onun dışında fiyat performansa göre hayli iyi bir telefon. tavsiye ederim.
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap