61 entry daha
  • ulan şu yandığımın ülkesinde herkes ne şartlarda çalışıyor da sürekli izmir’de grev oluyor? bizi mi yiyiorsunuz lan eve ekmek götüremiyoruz diye? uçan arabalarla mı geziyorsunuz diğer şehirlerde, konya’da uzay üssü mü kuruldu? 10.000 altında alan kamu çalışanı mı kalmadı? ne derdi var bu izmir’in? tıkır tıkır çalışan herkes tam seçim öncesi dellendi?

    14 yıldır izmir’de yaşıyorum iki üç kere iş yavaşlatma falan gördüm de ne oldu da önüne gelen grev yapmaya başladı. bu anayasal hak sadece izmir’de çalışanlar için mi geçerli?

    evinden götünü çıkarıp iki tane derse gitmeye üşenen kızıl atkılı tatlı su solcusu arkadaşlarım? hani lan halk? iki tane sakallı deyus ortalığın anasını belledi zam da zam diye.

    bu ne şımarıklık! insanlar işlerini kaybetti ulaşım aksadığı için taşşak mı geçiyorsunuz siz. senin beğenmedin zam artışındaki farkı maaş olarak alan insanlar işlerini kaybetti şaka mı bu?

    kim demiş grev yapmayın diye bir sürü fabirka işçisi işten atıldı da bütün sesleri kısıldı insanların bırak grevi açıklama bile yapamadı insanlar. gıkınızı çıkarmadınız o zaman, bir sürü imzalar topladık iki imza vermediniz şimdi bik bik konuşuyor herkes.

    yeter artık şımarıklığınız. bütün izmir öfkeli sizin bu yaptıklarınıza.

    ha şunu da söyleyeyim. yemin ederim chp’ye vermeyecektim oyumu bu seçim sırf şu yüzden gidip yine onlara vereceğim. salak yok karşınızda. makarna tayfası değilim ben.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap