5 entry daha
  • the walking dead ile ünlü olan başarılı bir aktris. kendisi elder scrolls evrenindeki dark elf'lere olan benzerliği ile şaşkına döndürür.
    son bulmasını dilediğimizdir. geçen yıllarda tedavi amaçlı bir devlet hastanesindeydim. çalışan tüm kadınların göğüs kısmında "kadın cinayetlerine son" diye yazı iliştirilmişti kağıtla. münnever karabulut olaylarının olduğu zamanlardı. bunun yapılması hoşuma gitti ilk. insanlar bir şeylerin farkında diye düşündüm. neyse kayıt oldum ve doktor odasına girmek için sıra beklerken bulduğum sandalyelerden birine oturdum. yan yana 6 adet sandalye var. 2 erkek, 4 kadınız toplam. biraz sonra belirttiğim hastanede çalışan kadınlar geldiler. ben ve yanımdaki bir kaç hasta olan kadına da dağıttılar bu kağıtlardan. sırayla dağıtıyorlarken, yanımızdaki erkekleri esgeçtiler. onlara vermediler.
    işte tam da bu zihniyetten ötürü, kadınıyla, erkeğiyle hiçbir şeye derman olamayız efendim. "kadın cinayetlerini sadece kadınlar destekleyebilir, erkekler destekleyemez." böyle bir şey var mı? insan üzülüyor. ben uyardım daha sonra o kadınları, cevap veremediler ama durumu o küçük beyinlerinde anlamışlar mıdır bilemem.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap