34 entry daha
  • hakkında yazılan yorumları okudum, genel anlamda %60-70 arası olumlu yorumlar olduğunu görüyorum. parayla mı yazdırıyor, gerçek yorumlar mı? bilemeyeceğim. olumsuz yorumların çoğu ürünlerin sahte olduğu, orjinal olamayacağı üzerine...

    kendisi tester parfüm başlığı içinde ilk entry ile olayı anlatmış. hatta instagram sayfasında bu entry'e yönlendirme bağlantısı paylaşmış. ilgili entry içinde şöyle bir paragrafa denk geldim;

    --- spoiler ---

    şunu da belirtmek isterim orijinal parfümler iade garantisi verir. hakkında iyice araştırma yaptıktan sonra alışveriş yapmanızı tavsiye ederim. aksi halde bi sorun olursa iade alırız diyen ama para iadesi yapmamak için türlü taklalar atan, yok iade süresi geçti yok siz gönderirken kargoya bana gelmeden kırılmış o yüzden para iadesi yapamam diyip hem kırık şişenin fotosunu yollamayan hem de şişeyi aldığı gibi para teslimi yapmayan birçok yerle ilgili mesajlar aldım. bu tecrübeler bana mesaj atanların aktarımlarıdır.
    --- spoiler ---

    bunu okuyorum, sonra instagram sayfasına bakıyorum. iade yoktur, değişim yoktur. gibi bir cümle var. iyi ama sen verdiğin örnekteki şeyi yapıyorsun.

    birde fatura mevzusu var. arkadaşlar saf mısınız? adam/kadın instagram üzerinden satış yapıyor diye vergi muafiyeti olabilir mi? tabi ki hayır. e o zaman sana sahte parfüm mü yolladı? direkt ilgili kuruma şikayet ediyorsun. diyorsun ki şu tarihlerde şu kargo ile gelen alışverişimi şu kişiden şu platform aracılığı ile yaptım. bana ne fatura geldi, ne birşey lütfen gerekli kontrolleri sağlar mısınız? vergi kaçakçılığı durumu varsa arkadaşın malum yerlerinden kan alıyorlar. böylece intikamını almış oluyorsun.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap