31510 entry daha
  • birkaç gün önce @totomungo nickli yazardan gelen mesajı paylaşıyorum, okuyunuz.

    ***öncelikle yıllardır çaylaklara destek olmaya çalıştığımı belirtmek isterim.

    tarih sırasıyla 10. girdisini girmiş çaylak olanlardan yapılan sıralama, o gün çevrimiçi olanlarla tekrar sıralanmaktadır.

    örnek:
    10. girdinizi 29 ekim 2017'de tamamladınız, diyelim. o tarihten önce tamamlayanlarla sıranız da şu anda 10.000 diyelim. fakat bugün çevrimiçi olanlara göre orada yazan sıranız 7500. yani 2500 kişi sizden önce olanlar ama giriş yapmıyorlar/belki de hiç girmeyecekler. dolayısıyla sıralamanızın ileri geri gitmesi bu yüzden.

    10 girdi ile sıralamaya giriyorsunuz, daha fazla girdinizin olması ise onay zamanı geldiğinde son yazdıklarınızla değerlendirilmenize yol açabilir. dolayısıyla özenerek yazdığınız ilk girdilerinizi düzenlemek, bilgi/yorum ile doldurmak varken fazla olan gereksiz/anket/bkz.lı girdilerinizi silmenizi tavsiye ederim.
    zaten yazar olunca çöp kutunuzdan canlandırabilirsiniz sildiklerinizi.

    diğer bir konu, çaylakların büyük çoğunluğunun mesaj ayarlarında sadece ''yazarlar''dan mesaj alımının açık olması, bu sonradan değiştirilebilen bir ayar. fakat birçok çaylak birbirine mesaj gönderemiyor değiştirilmediği için.

    ayrıca, favorileme dışında oylama yapmayı da unutmayınız girdilere.

    son olarak aşağıda favorilerinize ve/veya şukularınıza muhtaç birkaç çaylak girdisi paylaşıyorum. aynı zamanda bu girdiler ekşi sözlük'e uygun olduğundan da feyz almanız açısından örnek olabilir. elbette en doğrusunu siz bilirsiniz, isterseniz bakarsınız.

    okuya okuya/favorileye favorileye/favorilene favorilene ve sabırla kazanacaksınız!
31591 entry daha
hesabın var mı? giriş yap