103 entry daha
  • -eğer bu oyuna başlıcaksanız ve daha önce çok rpg tecrübeniz yoksa sudan çıkmış balık gibi gezinirsiniz çünkü bu oyun "gerçekçilik" kılfıyla baya zorluyor oyuncuları mesela yemek yemeniz ve uyumanız gerek sürekli.
    -savaş kısımları gayet güzel gerçekçilik yine ön planda eğer çok üstün zırhınız yoksa 2v1 atmak bile çok disiplin istiyor.
    -kapışmalarda en hoşuma gitmeyen şey elbette bir hedefe kilit durumu çok hantal olmuş hedefler arasında geçiş yapmak zulüm.
    -oyunda en zorladığım kısım ise kilit açmak bir orta seviye kilitlerden öteye geçemedim.
    -gizlilik ise çok mantıklı olmuş çünkü oyunda görünürlük ses çıkartma puanlarınız var mesela zincir zırh veya metal plakalı zırhlar tahmin edebiliceğiniz gibi aşırı ses çıkartıyor ve parlıyo bu yüzden sneak attack yapma şansınız yok eğer sneak istiyosanız simsiyah bir kıyafet giymelisiniz tavsiyem siyah rahip cüppesi diğer herşeyi çıkartın ha bu arada hançeriniz yoksa yine yapamıyosunuz sneak attack koca kılıçla denemeye kalkmayın hançeri elinize alamıyosunuz envanterinizde bulunsan gizlice yaklaştığınızda zaten o seçenek çıkıcak.
    -at edinin atsız gezmeyin.
    -pazarlık yapın.
    -oyundaki belkide en önemli şey konuşma sanatı çünkü oyunda birkaç görev dışında kan gövdeyi götürmüyor sürekli laf anlatmakla geçiyo gününüz o yüzden konuşmayı kasmaya bakın.
    -okuma öğrenin ilk fırsatta birkaç görevde işinize yarıcak baya
    -simya kısmı ise tek kelime ile muhteşem bu kadar güzelini daha önce görmemiştim.
    -oyunun ana hikayesine abanmayın her yan görev bulduğunuzda aradan çıkartın çünkü ana hikayedeki bazı görevler bu görevleri başarız kılıyor ve kayboluyor.
    -oyunun ticaret kısmı çok acımasız 2kya satın alabilceğiniz bir eşyayı 700 groşene satıyosunuz çünkü.
    -değerli bir şey görürseniz veya bir silahlılk falan görürseniz patlatmaya bakın ama burda dikkat edin yakalanmayın yakalanmadan patlatırsanız bilinki artık parayla pulla işiniz yok
    -değirmencilerle iyi geçinin çalıntı malları onlara satıyoruz çünkü
    -ne biliyim skyrim gibi falan haritayı gezip ilginç biryer görmeyi umut etmeyin çünkü yok öyle biryer.
    -hazine haritalarını kovalayın çok temiz ganimet para çıkıyor içinden
    -atınızda bir şeyler saklaya biliyorsunuz bir tane bahçıvan küreği mutlaka olsun her zaman atınızda
    -oyunun finali hakkında konuşmak istiyorum bu final olmamış final bile değil oyun yarım kalmış çıkartmışlar öyle sanki bu ne yani oyun hakkında beğenmediğim tek şey bu oldu.
    -en eğlendiğim görev ise (bkz: #85090224)
207 entry daha
hesabın var mı? giriş yap