43 entry daha
  • simdiye kadar gordugum turkiye'deki ya da yurtdisindaki herhangi bir tv sovundan daha seviyeli olmasina sasirdigim drag queen yarismasinin all star versiyonu. diger all star sezonlarini bilmedigimden sadece 4. sezonunu normal sezonlarla karsilastirabiliyorum. rupaul's drag race su an icin en sevdigim hazirlanma arka plan sesi.

    --- spoiler ---

    manila kendi sezonunun ikincisi ve all star 4. sezonunun cogu bolumdeki kazananiydi. bir queen' in bu kadar arka arkaya challenge kazaniyor olmasi sezonlarda pek gorulen bir sey degil. bu sezonda manila disinda belki o kazanir diyecegimiz bir queen bile yoktu. sosyal medyadan gordugum kadariyla manila'yi naomi smalls elemis. birden fazla guclu rakip olsa neyse de tek bir guclu rakip varken o da ilk firsatta eleniyorsa o zaman geri kalan kime karsi yarisacak? kotu kotu oldugundan, iyi iyi oldugundan eleniyorsa, en ortalamanin yarismasi mi bu? latrice'i geri getirme sekilleri cok siritti ve internette cok dalga gecildi. bu da cok siritmis. manila, latrice gibi fanlari olan bir queen degil. onu eleyerek cok buyuk tepki alacaklarini dusunmediler buyuk ihtimalle, ama izleyiciyi aptal yerine koyarsan bir tek manila'nin fanlarindan degil herkesden tepki alirsin. simdi herkes internette naomi'ye saldiriyor. ikinci bir phi phi ilan ettiler.
    --- spoiler ---

    neyse ru her sekilde para kazanir, ama bu sezon olmadi. mesela su an guclu queen kalmadi. geriye kalan queenleri kendi fanlari disinda kim niye izlesin? bir tane guclu yarismaci vardi o da gitti. programin sovluk tarafi yok. yarisma desen adam kayirdigini bu sezon cok belli ettin. o da yok. bu durum da konseptin ve yapimin hatasi. all stars da cok sezon cikarabilecek bir konsept degil zaten.
123 entry daha
hesabın var mı? giriş yap