313 entry daha
  • duygusallı bir kız. bu kız türü yaşam süresi boyunca en az 5 kez darp raporu alır, 2. ve 3. eşlerinden olan çocuklarına hasrettir çünkü imkansızlıklar yüzünden birini ex kayınvalidesine bırakmak zorunda kalmıştır, 3. eşi zaten imam nikahlıydı ve şu an ondan olan çocuğuna da adamın resmi nikahlı eşi bakıyor. ah evlat hasreti, yeni koca hasretinden büyük olmasa da hasret işte. şimdilerde 25 yaşına gelmiştir ve ilçe belediyesinde temizlik görevlisi olan yeni bir beyle yine imam nikahıyla evlenmiştir. ufaklığın annesi sütünü helal ederse resmi nikah da kıyılacaktır tabi, ne sandınız ayol. ara sıra ufak tefek tatsızlıklar, minik minik darplar, sol göze yenen yumruklar, erkek tarafının gelip saça yapışması filan vuku bulmaktadır tabi ama o, iki tokat yüzünden sevdasını satacak kadın değildir!!! esaslı sever, adammm gibi sever, gerekirse sol kroşe yer gerekirse sovan ekmek.
    en sevdiği şarkı kıraç'ın razıysan gel şarkısıdır, o klipte de kıraç böyle bir tane güllü'yü "bni sviyosan gecekonduda oturup sovan yersin kızımmm ayıktın mı?" diye aşk meşk ayağına skmeye çalışıyordu.

    çocukları da soğan ekmekle beslemek gibi bir planınız yoktur umarım. uşak dediğin soğanla, salçayla, bim sucuğuyla, makarnayla, palu ailesi ve suriyelilerin oturduğu muhitlerde büyümez. protein, iyi meyve sebze ve kaliteli çevresel özelliklerle büyür. mutluluklar, hoşçakalın.
1943 entry daha
hesabın var mı? giriş yap