2 entry daha
  • sırf türkiye'de olmayan bir şey. avrupada, amerikada bilmem nerde normal halk yaşantısında öyle filmlerdeki gibi kimin eli kimin cebinde belli olmayan, one night stand'lerin hava uçuştuğu, her köşe başında spontane bir seks gerçekleştiği bir yaşam olduğunu sanmayın. aynı buradaki gibi işte. dünyanın her yerinde, kadın erkek ilişkilerinin zorluğu
    1-yazılı olmayan toplum kuralları yüzünden
    2-kadının biyolojik yapısının getirdiği zorluklardan kaynaklanıyor.
    bir kere hamile kalma riski var. çok büyük bir sorun. korunma yöntemleri her zaman yüzde yüz güvenli değil. cinsel yaşamı çok hareketli olan kadınlar için bu büyük strestir. hamile kalma korkusu. bu fena bir şey. çünkü bir kez oldu mu, yok kürtajı, yok karar vermesi yok bilmem ne çok büyük sorun.
    sonra cinsel yolla oluşan hastalıklar var. hemen aklınıza aids bilmem ne gelmesin. temiz bir erkek bulmak kolay iş değil. erkeğin hiç bir problemi olmazken, erkeğin penisindeki bakteriler nedeniyle, kadınlarda ilişki sonrası çeşitli enfeksiyonlar, sistit, mantar, kaşıntı vs. gibi sorunlar oluşabiliyor. bu yüzden kadınlar genel olarak her önüne gelenle, temiz olduğuna emin olmadığı erkekle birlikte olmak istemez.
    yani cinsel ilişki ve çıkardığı problemler kadınların başına bela. kadınlar bu yüzden kendini korumak için seçici olmak zorunda. erkeğe hava hoş, hiçbir şey olmuyor ki.
    kadınlar için erkeğin sadık olmasının önemi de aslında da buradan gelir. karısını aldatan bir erkek, başka bir kadının vajinasındaki doğal bakterileri gelip kendi karısına bulaştırdığında karısını hasta edebilir. çoğu sistit vakasının nedeni budur. kimse de bahsetmez bu mevzulardan çok tuhaf.
    yani, şu kadınlarla uğraşmayın artık. yok efendim ilişkiyi hep zora koşuyorlarmış, seksten zevk almıyorlarmış, isteksizmişler de. öyle değil o iş. kadınlar hep risk hesabı yapmak zorunda. çünkü sonra çıkan sorunlarla boğuşan, acı çeken, hasta olan, stres yaşayan o oluyor.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap