44 entry daha
  • dünyanın tüm hava yolu şirketleri bu uçakları bir süre uçurmama kararı alsa, thy net olarak umursamadan uçurmaya devam eder. hatta inadına daha fazla uçurur. çünkü öyle adamlar yönetiyor şu anda. zehirli suyu, bakın zehirsiz, ben bile içiyorum diyen adamlardan farkları yok.

    edit: uçakların uçuşları thy'ce durdurulmuş. her seferinde g.t olsak da memleket yoluna girse. buna razıyım. olayın eleştirel kısmının altında yatan mantığı kavrayıp entarimi beğenen yazar arkadaşlara teşekkür ederim.

    ilgili başlığın altında yazmak daha doğru olurdu ama bunu buraya yazıp özelden söven ak-ergenlere söylemek istediklerim var. bir haftadır tüm uzmanlar açılışı planlanan gebze - halkalı tren hattıyla ilgili yazıp çiziyorlar . ama bir şeyleri seçim yatırımı olarak görüp insan hayatını hiçe sayan yöneticiler sebebiyle işler olması gerektiği gibi gitmiyor. burada da bahsetmeye çalıştığım bu aslında. fakat cehalet nefis bir şey. ifşa etmek istemediğim bazı saygısız arkadaşlar umarım olayı keserler. muhtemelen onların yaşı kadar hükumet gördüm, bırakın da istediğim konuyu istediğim biçimde eleştireyim. faşist yaklaşımlarla kendisi gibi düşünmek zorunda bırakmaya çalışan arkadaşları da ayrıca öpmek istiyorum.
766 entry daha
hesabın var mı? giriş yap