6 entry daha
  • thq nordic ile haberim oldu, ben 4chani biliyordum.

    farmatını tam çözemedim zaten redditin formatını da tam anlayamıyordum ama sitede 10 dakika geçirdim. beni etkileyen olayı anlatim:

    öncelikle, bu sözlükte benden daha midesiz kimse olamaz. +22 denilen videoları gülerek izlerim. mesela canlı canlı yakılan domuzları izlediğimde bana komik gelmişti, ışidin kafa kesmeli videolarını durdurup zoom yaparak izlerim, yada böceklerin canlı canlı yediği kadın videosunu izlerken yemek yiyordum gram etkilenmedim. ergenlikte 2006 2010 yılları arasındaçıkmış tüm korku filmlerini izledim, yalama oldum korkamıyorum filmlerden. daha derp web ortama düşmeden tor browser yüklüydü. ne bıcaklamalar, çekiçle kafatası patlatmalar, intihat edenler, adamı damdan atanlar daha neler neler gördüm. bu gördüklerimin etkisi midir nedir bilmem, canım pek tatlıda değil. bi yerim kesilse, yansa, sıkışsa hiç oralı olmam. daha çocukken bile hiç dişçiye gitmedim, gerçekten dişlerimin tamamını kendim çektim. neyse az bi fikriniz olmuştur hakkımda.

    bu amk sitesinde, köpeğin kafasını yumrukla ezen birini gördüm. o inleme, kaçma çabası, köğepin burnundan ağzından fışkıran kanlar, adamın o umarsız tavrı... hayvansever bile sayılmam ama, senin ben soyunu sopunu sikim orospu çocuğu oha amk.

    lan yaşamayı haketmeyen ne insanlar var. ne caniler var aramızda normal gözüken. hey yavrum hey.

    kısacası, girmezseniz birşey kaybetmez aksine çok şey kazanırsınız.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap