1 entry daha
  • çevir kazı yanmasın hadisesidir.

    call of duty, battlefield vs. bilgisayar oyunlarıyla kimyasını bozdukları, popüler kültürle ayrıştırmayı pompaladıkları ve zaptedemedikleri jenerasyonun kalbindeki nefreti, bu yalan şirinliklerle yok edemeyeceklerini ve ancak sadece frenleyebileceklerini tahmin ettikleri ne kadar da belli.

    küresel oyun kurucuların, bu devirdeki en büyük derdi, yarattıkları moron kitleleri teknolojinin de etkisiyle artık zaptedemiyor olmaları. kendileri de bunun farkında. nefret pompalanarak yetişti 80-90 kuşağı. dünyanın çoğu yerinde böyle. imkanı olan sapkınların neler yapabildiklerini de görüyorlar. daha durun, şu üç boyutlu yazıcılar iyice evrilsin, silah falan yapabilmeye başlasın, yeni zelanda'da olan olaylara benzerleri her yerde ve mantar gibi patlak verecek. ileriki zamanlarda bunun böyle olacağını tahmin ettiklerinden bu şirinlikleri. mesele ırk ve din meselesi değil. potansiyel cehaletten ve teknoloji sayesinde harekete geçmesinden korkma meselesi. daha dinler arası mutakabatlar, diyaloglar, neler neler deneyecekler. işler bekledikleri gibi gitmiyor. bilgi artık kontrol edilebilir ve saklanabilir değil. cahilin elinde de çok tehlikeli.

    yahudiler müslümanları anıyormuş, hristiyanlar kepenk indirmiş vs. buna ancak kadir inanır. ortadoğuda ölenler neden ölüyor? tamam cahiller. ama kimden ötürü aydınlanmaları istenmiyor? petrol baronları olabilir mi?
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap