3066 entry daha
  • ad takasıyla ilgili çok ilginç düşünceleri varmış.

    lebron'dan nefret ordusu şokta... hemen akp usulü ağız değiştirip bambaşka bir açıdan vurmaya çalışmalılar. mesela "biz aslında takasa laf etmedik, sene ortasında takasa laf ettik".

    gel gör ki lakers bu hamleyi yapmaya bir nevi mecburdu çünkü ad'yi sene ortasında celtics ile mücadele etmeden alma şansına sahipti çünkü celtics nba kuralları gereği yaza kadar teklif veremiyordu. şimdi yazın ad için pelicans'ın kapısını çaldıklarında sadece celtics ile değil, cap space'i ve iyi draft hakları olan clippers, knicks vb. takımlarla da yarışmak zorundalar.

    ya da mesela şöyle diyebilirler : "takası lebron medyaya duyurdu". birincisi bu iddia doğru mu yalan mı belli değil. keza pelicans da sırf her oyuncuya sulanan magic johnson ve her zaman var olan lakers nefretinden dolayı yapmış olabilir. kesin bilgi yok. bilinen tek şey pelicans'ın lakers'ı sallamadığı ve magic'in telefonlarına dahi cevap vermedikleri. ama tabii ki suçu lebron'a yıkmak en kolayı. kesin o yapmıştır. zaten magic olağanüstü başkan, pelinka olağanüstü gm. hatta muscala'yı alıp zubac'ı playoff yarışındaki rakibine yollayan da lebron. kısacası kötüyse lebron'dur.
2743 entry daha
hesabın var mı? giriş yap