• "bleach'in devamı ne zaman çıkacak?" diye soran son kişinin de kafasına sıktığımdan beri gözlerim yaşlı bu mangayı okuyorum. bileydim onca kişiyi infaz etmezdim. "bekleyin daha iyisi çıkacak" derdim.

    geceleri gulyabanilerin camdan gelerek kız kardeşinizi korkuttuğu bir dünyada "hadi öyle kafamıza göre bişiler yapalım" diyen tanjiro kardeşimizin ailesi köyden uzakta, dağın eteğinde müstakil bir evde yaşamaktadır. e haliyle daha ilk bölümde şeytanlar gelir ve aileyi katleder. kaderinde manga ana karakteri olmak yazan tanjiro, babası öldüğünden beri perakende kömür satışı için köye inmektedir. yine köye indiği bir gece tipiden dolayı evine dönemez. sabahınan varınca görecektir ki ailesi katledilmiş, geriye sadece kız kardeşi kalmıştır. o da afedersiniz kadın mıdır, şeytan mıdır bilemiyorum bişiler olmuştur. bundan sonrasını izleyin görün artık. çünkü 29 mart'ta animesinin ilk bölümü geliyor.

    ilk bölümü izledim editi: anime serisinin kaliteli olacağını biliyordum, sonuçta hikaye iyi ve anime ufotable stüdyosuna emanet ama bu kadarını beklemiyordum. fate serisi ile neler yapabileceğini halihazırda göstermişti ufotable. kimetsu no yaiba'da üstüne koymuş resmen. müzikler de harika olmuş.

    yılın animesi kavgası alevleniyor. daha geçtiğimiz sezonun ne kadar müthiş olduğunu konuşurken bu sezon da bir o kadar iyi geçecek gibi.

    19. bölüm editi: anime of the year
254 entry daha
hesabın var mı? giriş yap