4 entry daha
  • az önce bir yolculuğu tamamladığım hattır;

    şimdi tekli deri koltuk kesinlikle harika bir şey; yanına bide deri yastık veriyorlar odun şeklinde müthiş rahat bir yolculuk yapıyorsunuz.
    sonra ikramlar oldukça çeşitli; yani kutu lipton ice tea bile var mesela; ki ben 2 kutu içtim, yanına cola ve 3 ü bir arada içtim,meyve suyu içtim, eti browni gold yedim. bunlar bile aradaki 3 ytl lik fiyat farkını kapatır.

    merkezi ses yayını olmaması iyi; herkese kulaklık dağıtıyorlar ancak malesef benim kulaklık(yada radyo girişi) sağ tarafından ses gelmiyordu.
    müzik kanalları malesef aslında sadece 4; 2 si fantezi müzik, 1 tanesi karadeniz müziği 1 tanesi de opera çalıyordu ki hiçbiri beni tatmin etmedi kesinlikle. ha bide kanallardan biri tv den ses alıyor işte.

    tv yayını ise korkunçtu; yani saatlerce atv de mehmet ali erbilin bir programını izlettiler; sonra kanal d de yabancı damat diye yine kıl olduğum bi dizi izlettiler.

    gazete, dergi fln da dağıttılar sıkılmayalım diye; ellerinden geldiğince kibar olmaya çalıştılar ama belli daha öümseyememişler durumu; nilüfer turizm bu konuda daha iyi; yine de nilüfer de dağıtılan şekerli su(portakal suyu diyorlar) ile karşılaştırıldığında oldukça iyi bir servis vardı.

    otobüse binerken şoföre alkol kontrolü yapıyorlardı; ki taktir ettim.

    otobüs man fortuna idi sanırsam; gayet hoş bir araç; travegodan çok daha güzel ve konforlu bence.

    onun dışında deri koltuklar kirliydi biraz; lan insan temizler be;

    dikatimi çeken bir başka şey ise otobüsün yarısından fazlasının boş olmasıydı; yani böyle bir hizmet bu fiyata sunuluyor ve ankara-istanbul seferi boş gidiyorlar; çok tuhaf.
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap