102 entry daha
  • fromsoftware'in son oyunu. souls oyunlarının hayranı olarak, sekiro'yu oynamam diye düşünüyordum ama tabi oyun çıktıktan sonra dayanamadım aldım ve dibine kadar oynadım. açıkçası yeni getirdiği dinamikler hem çok zevkli hem de aşırı zorlayıcı. özellikle eski souls hayranları için çünkü souls oyunlarında herkesin bir alışkanlığı var ve bunu başlarda kırabilmek oldukça güç . oyun en zor souls oyunu diyebilirim ama bir o kadarda keyifli. kombat sistemini çözünce o kadar keyif alıyorsunuz ki oyunun başında harcadığınız zamanı birden unutuyorsunuz.

    oyun tabiri yerindeyse sizi döve döve yeni mekanikleri öğretiyor. mikiri counter, attığın damageden çok posture için uğraşman gerektiğini, sabır etmeyi bilmeni ve ne zaman saldırmanı size kendi tarzıyla anlatıyor. souls oyunlarını hikayeye takılmadan, keşfettiğim mekaniklerin ve yeni yerlerin keyfini çıkararak oynamayı seviyorum. ve söz konusu keşfetmek olduğunda fromsoftware her seferinde sizi şaşırtmayı başarıyor.

    oyunda birçok boss bulunuyor ve her bossa uygulayacağınız taktik farklı oluyor. mini bosslarla beraber yaklaşık 50'ye yakın boss var. bu arada mini olduklarına bakmayın, bazıları ana bosslardan daha zorlayıcı olabiliyor.
    her ne kadar zorlayıcı olsa bile sekiro'da bazı boss savaşlarından inanılmaz keyif alıyorsunuz. hele son boss savaşı o kadar efsane olmuş ki tam kesmek üzereyken" acaba alt+ f4 çeksem mi? bu deneyimi tekrar mı yaşasam" diye düşündüm. son olarak sekiro verdiğiniz paraya değecek ender oyunlardan biridir. souls hayranlarının kaçırmaması gereken ve seriye yeni giriş yapacakların ise bir mini bossa 10 kere öldükten sonra" bozuk lan bu oyun "deyip kaldırıp atmaması gereken bir oyun.
313 entry daha
hesabın var mı? giriş yap