15 entry daha
  • iskilip’ten cikan son kusak vatan haini, cahil, seviyesiz, samimiyetsiz tip.

    link vermeyeyim merak eden yutupta bulabilir, ismail sezgin denen asiri fetocu tiple 2 bolumden olusan roportajini izleyebilirsiniz. bu ismail denen sekilsiz tip hakkinda bilgi vereyim isterseniz once, cemaat hakkinda doktora yapmis, dr unvani kullaniyor, cemaat hakkinda bilirkisi gibi davraniyor ve cemaate yol cizmeye calisiyor. iki tane tavsiyesi var, bir sosyal medyayi etkin kullanin, iki kactiginiz ulkelerdeki insan haklari orgutlerine sizin. bunun arkasinda da pek duramiyor gerci. cunku dedigim gibi eleman kafayi oyle bir kirmis ki feto denen picin bizzat kendisinden bile daha fetocudur. felsefe politika vs bir egitim almis, ona da dayanarak sosyal medyadan gelen sorulari yanitliyor, sorular genelde cemaatten kopma surecinde olanlardan gelmis ya da bu kizil mal o sorulari seciyor, neyse iste, ya cevaplari ibret icin dinleyin, benim gibi bu konulara merakli bile olsaniz bir soruyu da dinlemek zor, herif bir kiviriyor bir sacmaliyor evirip cevirip nihayetinde yine cemaatini hakli cikariyor ve kopmak uzere olanlari ikna etmeye calismis oluyor.

    neyse bu ismail, kamil denen vasat tiple roportaj yapmis, cemaatin nasil eleman devsirdigini asama asama anlatmis kamil. tabi arada kendi sorunlu karakteri hakkinda da ipuclari veriyor. istanbul a gelip seni yenicem ulan istanbul demis adam hahshsga sapik ruh hastalari yaa...

    neyse bu kekoyu cesitli orgutlenmelerle sokaktan devsiriyorlar, dusuk iqsuna ragmen okuyor vs zaman’da calismaya basliyor, beklemedikleri bir sey oluyor herif kendini gercekten gazeteci sanmaya basliyor ahahxha lan mal sen feto’nun ajanisin sana mi kalmis gazeticilik:) gerci zaten gerek becerisi gerek zekasi yetersiz olan kamil bir de kari kiza yuruyunce kovulmus zaman’dan. iste devsirildigi oss ye hazirlik surecinden sonra ikinci kirilma burada yasaniyor, 9 ay issiz kalan kamil’i bugun gastesine aliyorlar ve muhtemelen atanamayan baransu kontenjanindan reza haberini veriyorlar buna bavulla.

    devami da hemen hemen bu sekilde iste. bir sokak cocugunun devsirilmesi, beyninin yikanmasi, cezalandirilmasi ve sonra her turlu emri sorgusuz yapar hale gelmesi. bu siralarda da yine ismail denen elemanla 15 temmuz kumpasti vs temali videolar yapiyor, tam dayaklik tip ya...

    yine de benim gibi bu konulara merakli, cemaatler insanlari nasil kazaniyor vb seyleri ornekleriyle izlemek isteyen insanlar varsa en azindan o iki bolumu izleyebilir.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap