1 entry daha
  • çeşitli araziler alıp bunların üstünde oteller inşa etmek, sonra da oyun tahtasındaki karelere bu otellere ait girişler serpiştirip diğer oyuncuları zorla bu otellerde konaklatmak* böylece çılgınlar gibi para kazanmak amaçlı süper bir kutu oyunu. en güzel tarafı otellerin üç boyutlu oldukça detaylı hazırlanmış parçalardan oluşması ve her yeni bina inşa edişinde onu oyun tahtasına yerleştirmenin verdiği zevk... sonra biri çok zenginleşince diğer bütün oyuncular ona borçlanmaya başlar burda da zevkinin çıkması için oyunun asıl kuralını takmayıp sürekli borç hesaplamaya başlamak lazımdır, herkes herkese borçlanır ve bi süre sonra kimsenin elinde para kalmaz herkes eksilerde gezinen hayali bir miktar para ile idare etmeye ve borçlarının ödenmesini beklemeye başlar ta ki biri sıkılıp otellerini açık arttırmaya sunana ve oyundan çekilene kadar
    aslında kimin kazanıcağı bellidir aslında az çok.. oyunun başında president denen sosyetik oteli aldınız mı paranın amına koymuşunuzdur.. önemli olan ya en önce davranıp onu alabilmek ya da başkası almışsa onun tam karşısındaki royali alıp, bütün girişlerini kapatıp para kazanamamasını sağlamaktır.
    yeterince hiçbişeyden sıkılmayan veya zaten çok fena sıkılmakta olan bir insan grubuyla oynadığınız zaman ve kurallara bağlı kalmıyıp yaratıcılığın sınırlarını zorladığınızda saatler sürebilir oyun. sürsün de.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap