121 entry daha
  • açılın bu iddiayı da hemen kısa bir araştırma ile çürütüyorum. bu kısa videoları twitterda da paylaşalım lütfen. bu aktrollerin propagandalarına karşı sessiz kalmayın.

    bir kısım kişilerin çarpıtma yaparak beylikdüzü belediyesinin yazıcı başına 16.000 tl harcadığını iddia ederek yalan propaganda yapması üzerine ilgili meclis toplantısının video kaydından yapılan masrafların açıklamasını ekliyorum.sadece toner değil, kağıdın kendi maliyeti, yazıcıların bakım masrafları, lazım olan yazıcılar varsa yeni yazıcı alınması gibi bir sürü alt başlık var o masraflar içinde. orada hepsi açıklanmıyor vakit darlığı sebebiyle. aynı görüşmede dolar ve euronun yükseleceği öngörülerek bütçenin ona göre hazırlandığı da söyleniyor. bütçe raporunun tamamında bunlar yazılı ama ne kadar yazarsak yazalım maalaaef başka bir yerden kulp bulunuyor bu sefer.

    50 saniyelik hap gibi video
    https://youtu.be/m625hqvdvvw

    ayrıca yine beylikdüzü belediyesinin çok fazla bilgisayar aldığını iddia ederek yalan propaganda yapması üzerine ilgili meclis toplantısının video kaydından alınan bilgisayarların kütüphane'ye alındığını ve server olarak alındığının açıklamasını ekliyorum.

    35 saniyelik hap gibi video
    https://youtu.be/uydcx5mt-sg

    ayrıca yine çarpıtma yaparak beylikdüzü belediyesinin yakıtı 15 tl'den aldığını iddia ederek yalan propaganda yapması üzerine ilgili meclis toplantısının video kaydından yapılan yakıtın aslında 5.91 tl'ye alındığının açıklamasını ekliyorum.

    44 saniyelik hap gibi video
    https://youtu.be/poszwfgflgc

    2 buçuk saatlik videonun tamamı linkten izlenebilir:
    https://youtu.be/zixm0wg-moy
94 entry daha
hesabın var mı? giriş yap