55 entry daha
  • bende geçiş yapanlardan biriyim. nedeni ise şu :

    annemin kullandığı hat benim üzerimeydi ve hazır kart kullanıyordu. turkcell'den beni aradılar. " hazır kart'a her ay düzenli 45 lira ödüyorsunuz. internet kullanımınız da aylık ortalama 600 mb , biz size 29 tl'ye 1000 dakika - 100 sms - 1 gb internet verelim, herhangi bir taahhüt vermeden faturalıya geçin. hem aşım durumu da olmayacak , paketiniz biterse yenilenene kadar kullanıma kapanacak, isterseniz ekstra ücret ödeyerek dakika-internet alabileceksiniz. eğer memnun kalmazsanız önümüzdeki ay tekrar hazırkart'a geçebilirsiniz " dediler...

    "emin miyiz 29 tl değil mi başka bir ücret eklenmeyecek, şu oldu bu oldu vs demeyeceksiniz. paket bittiğinde aşım olmadan duracak?" dedim...

    " telefon görüşmelerimiz kayıt altında merak etmeyin. " dediler. tamam öyleyse geçirin bakalım dedim. ilk ay 40 tl fatura geldi. arayıp bilgi alayım dedim. söyledikleri şey " telesekreter ücreti kesilmiş, karşı taraf telefonu açmadığı zaman hemen kapatmalısınız. eğer hemen kapatmazsanız telesekreter devreye giriyor ve ücret kesiliyor. " dedi..

    peki ne güzel dedim ve turkcell'e giderek tekrar hazırkart'a geçiş yapmak istedim. gittiğim gün sistem bozuk yarın gelin dediler. tamam dedim. yarın gittim , " şu an paketler yenilendiği için sisteme erişim sağlayamıyoruz , birkaç gün sonra gelin. " dediler. tamam dedim. birkaç gün sonra gittiğimde ise " hala düzelmedi , siz ara ara uğrayın. " dediler. ben de gittim türk telekoma , hattımı taşıdım. çokta kolay oldu , gayette iyi çekiyor.

    ailece paketine geçiş yaptım. 5 bin dakika - 15 gb internet ve sınırsız sms 70 tl'ye geldi. annem memnun kalınca ben de hattımı türk telekoma taşıdım. 5 tl ekleyerek bende pakete dahil oldum. en son abim ve babam da geçiş yaptı. onlar için de toplamda 10 tl ekleyerek pakete üye oldu. pakette aile içi sınırsız konuşma hakkımız da var. dördümüzün toplam faturası 85 tl oldu. abim ve ben toplamda ortalama 8 gb internet kullanıyoruz. annem ve babam da 2 gb kullanıyor. 5 gb boşa gidiyor :) 5 bin dakika da fazla fazla yetiyor. herkese tavsiye ederim. :)
296 entry daha
hesabın var mı? giriş yap