7 entry daha
  • kasten ve planlayarak adam öldürmek suçundan farkı olmayan eylem.

    bir keresinde tem hasdal mevkiinde hız sabitleyicisi ile orta şeritten 90 km hız ile ağır ağır keyfini çıkara çıkara gidiyorum. makasla önümden kırmızı bir golf geçti ama nasıl geçti, sonrasında yine makas ata ata kayboldu gözden. levent/beşiktaş sapağına yaklaştığımda trafik bir durur gibi oldu. ilerledik ilerledik bir baktım biraz önce yanımdan jet gibi geçen golf bildiğiniz katlanmış en sol taraftaki demirlere çarpıp. şaka değil ama, yani kağıdı sıkıştırırsınızya hani elinizde top gibi olur, aynı öyle. bununla beraber yanında 2 kurban daha almış tabi, aynı yerde ama yolun sağ tarafına doğru iki araç daha perte çıkmış bir halde duruyor.

    velhasıl kelam, golf sürücüsünün yaşadığına inanmıyorum o araçtan sağ çıkmak pek mümkün olmasa gerek. ancak yaptığını kendine yapsa iyi, kendiyle beraber tek suçu o an orada olup şeridinde efendice ilerleyen arabaların doluluğuna göre en az 2 kişiyi daha aldı, belki engelli kalıp bir ömür muhtaç ve eksik yaşamalarına sebep oldu vb vb.

    bu yüzden makas atmanın planlayarak adam öldürmeye kastetmekten başka bir açıklaması yoktur, hukuken de olmamalıdır. kendi hayatını yok sayan bu adamlar bile isteye kendileriyle beraber başkalarının hayatlarına mağolacak şeyler de yapmaktadır çünkü.

    edit: bir takım anlatım bozukluğu düzeltmeleri
131 entry daha
hesabın var mı? giriş yap