3 entry daha
  • her takımda, süre alamayan çaylakların, fazla yeteneği olmayan beyaz uzunların, adaptasyon sorunu çeken avrupalıların, maç koptuktan sonra oyuna girip istatistik arttırarak “koç beni oynat” dedikleri ve güven tazeledikleri zamandır.

    şahsen benim çok hoşuma gidiyor. bu gibi dakikalarda darco milicin alçak post hareketleri yaptığını, martynas andriuskevicius’un üç dakika oyunda kaldığını, dj mbenga’nın bile eric dampier’den daha fazla gelecek vaat ettiğini, linas kleiza’nın potansiyeli olduğunu, jason maxiell’in garbage time’ın ben wallace’ı olduğunu, ryan bowen’ın iki pota arasını 3 saniyede koştuğunu, mateen cleaves’in her saniyeyi fazlasıyla ciddiye aldığını, nikoloz tskitishvili’nin gelmiş geçmiş bütün draftlerde ilk beş içinde seçilmiş en gereksiz oyuncu olduğunu, jerome james’in fark 40 sayı olmuşsa bile oyuna giremediğini görebilirsiniz.

    bu arada mirsad türkcan’ın her topa atlayan mantalitesiyle nba de gelmiş geçmiş en iyi garbage time istatistiklerine sahip olduğunu söylemek mümkündür.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap