9 entry daha
  • oyunu maksimum minimum grafik ayarlariyla oynamam ve sesin kesik kesik cikmasi disinda herhangi kotu bi yan goremedim. ozellikle uzay savaslari star control'e benzemis, cok sevdim. galaksi mapinin uretim vs olayi da cok olmasa da moo serisini andirmakta..

    yer savaslari zaten bildigimiz c&c vs tadinda ve klasik tas makas kagit modundan pek de farkli diildi su ana kadar. roket askerlerini bi grup, laserleri bi grup, tanklari bi grup yapip karsiligi olan dusmana ayri ayri saldirtma taktigi pek guzel islemekte medium zorlukta. gorevlerde bazen oha diyip gereginden cok daha az asker gondermis oldugunuzu farketmeniz de mumkun tabi. oyunun uzay kismini cok sevdim demistim galba? ozellikle yeni gemiler unlock oldukca cosuyo insan, hos hepsini uretmis degilim ve "kuat'a gidip eline vericem empire in ehehe" derken butun filomun eline almam da pek guzel oldu.. neyse ole olmasaydi gecenin 5.5unda oynamaya devam edicektim..

    movie modu da guzel ancak adamlar birbirlerinin icinden ates ediyolar malesef..

    genel olarak ilk oturumumdan sonra begendigim oyun diyebilirim. bi de maksimum grafikte nasi olur diye ic gecirmekteyim tabi, ne oyunlar geldi gecti elimden ama bi adam gibi grafikle oynayabilmis degilim.. aklima gelmisken ve tekrar gaza gelmisken mna koim soe*
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap