264 entry daha
  • kibar erkekten değil de duruşunu koruyamayan ve kendini güçsüz gösteren erkeklerden tiksinirler ama siz kibarlık olarak algılıyorsunuz bunu.

    1- sürekli olarak özür dilemeniz

    - eğer özür dilemeniz gereken durum varsa, özür dilemek yerine "üzgünüm" demek yerine bunu hareketlerinizle gösterin, mesela sarılıp... ağzınızdan özür dilerim, affet beni sözleri çıkmasın. egosunu tatmin etmek için size zorla söylettir, yapma. haklı durumlarda olduğunuzda ise sırf gönlü olsun diye asla özür dilemeyin.

    2- hesap verir gibi sürekli kendinizi açıklama derdine düşmeniz

    -eğer karşı taraf sakinleşecek diye sürekli açıklama yaparsanız sanki annesine babasına hesap veren bir çocuk durumuna düşersiniz. fazla açıklama derdine düşen erkek , kendine özgüveni olmayan erkektir.

    3- mutlu olsun takıntısı

    -sizin sessiz sakin olmanız, herşeyi alttan almanız, hayır diyememeniz, her dediğine evet demeniz sizi kibar yapmaz, güçsüz yapar.

    4-manipülasyon

    -manipülasyonlar çizginizi nasıl koruduğunuzu gösterir. manipülasyonlara duygusal tepki verirseniz kibar erkek değil güçsüz erkek duruma düşersiniz. duygusal cevap verirseniz tuzağa düşersiniz ve çizginiz bozulur.

    5- aşk filmleri, hollywood filmleri

    -buraları referans alıp kibar olma derdine düşerseniz kendinize kötülük yaparsınız.
1026 entry daha
hesabın var mı? giriş yap