19 entry daha
  • yaşanılan kötü şeylerin birikimidir. heleki etrafa karşı gülen bir insansanız, sizin hiçbir sıkıntınız derdinizin olmadığını sanırlar. ve bu durumdan artık çok sıkılmaya başlarsınız. çünkü gücünüz kalmamıştır. ufak bir gözyaşıyla başlar herşey, sonra biranda kendinizi kaybedersiniz. ağlarken çıkan seslere inanamazsınız. elleriniz sürekli bir yerlere vurmaya başlar. kendinize hakim olamayıp, saçınızı yolup, yüzünüze tokat atıp parçalamaya başlarsınız, durduramazsınız kendinizi bir türlü, herşey istemsiz olur, çünkü başlamıştır bir kere kriz. ve belkide hayatınızda ilk defa; "yaşamak istemiyorum" dersiniz ciddi ciddi.
    kriz anı geçtikten, çok değil 20 dakika sonra utanmaya başlarsınız. tabi ertesi gün kızaran yüz ve ağlamaktan şişmiş gözlerle dolanırsınız iş yerinde, yaptıklarınızı da gayet net hatırlarsınız. "nasıl böyle birşey yaptım, kendime hakim olamadım allah kahretsin şu hale bak" der durursunuz. ve insanların nasıl intihar ettiklerini anlarsınız, çünkü bir anlıktır, kendinize hakim olamadığınız birşeydir bu.
    hele ki o an'a şahit olan insanlardan biri anne ise, ertesi gün üzüntüden yüzünde yada dudağında yaralar çıkması muhtemeldir. çünkü o bir annedir...
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap