21 entry daha
  • bildigin gercek direksiyon pedal seti yapmis adamlar. bu kadarini beklemiyordum. magazadan indirimle 180 euro'ya aldim, begenmessem geri veririm diyordum (iade hakki), 200 euro verseler vermem simdi.
    isterseniz super hafif hidrolik direksiyon, isterseniz bildiginiz kara duzen direksiyon gibi kullanmak mumkun. yol tepkilerini elinizde hissediyor olmak muthis bir sey. raylardan gecerken kamyonla saga sola tepmesi, cakil yolda giderken titremesi falan inanilmaz gercekci.
    pedallari da ayri guzel. hep kayar lan bu, dandik olur bu falan derdim ancak fren falan bildigin sert, debriyaj hissi muthis.
    eksilerini de yazayim;
    -bir defa sinyal yok, sinyal kolu olsaymis muthis olurmus.
    -yaris oyunlari icin yapilmis belli ancak bir gidim daha buyuk olabilirmis direksiyon. sanirim degistirmek mumkun ancak tuslardan feragat ediyorsunuz o zaman da.
    -her pc'yi acisimda saga sola tam tur kendiliginden cevirip ortami geriyor. hanim pc'yi acmis cikti almak icin, donunce odu bokuna karismis. yapmayin olm soyle seyler.
    -vites kolunu ayri satiyorlar amk kazikcilari, fiyati zaten cok pahali normalde.

    piyasada bu tip urun yapan 2 firma var biri thrustmaster oburu logitech. anlamiyorum cok mu zor boyle bir cihaz uretmek ancak daha cok marka olsa daha rekabetci olur piyasasi, biz de daha cesitli ucuz urunler alabiliriz.
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap