1602 entry daha
  • ailesi menajerliğini yapan gurbetçi bu adam hakkında ilk yazımı 2017 ocak ayında yazmışım. hepsi orada duruyor, o zaman da olaya futbol olarak baktığımdan teklif edilen ücreti ve imza paralarını falan duyunca iki kulübün de bu işten zarar göreceğini yazmıştım ve eğer mehmet ekici fenerbahçe formasını aşkla istiyorsa alacaklarından vazgeçsin hatta babası komisyon almasın trabzonspor ile fenerbahçe anlaşır bile demiştim.

    sözlük eskiden objektif yorumlar yapabilen bir neslin yazarlık yaptığı bir yerdi ama günümüzde artık formasını yatarken bile çıkarmayan, tüm gün whatsapp gruplarında tuttuğu takımın futbolcuları daha çok para kazansın diye saçmalayanlar ile dolu olduğundan dediklerimiz anlaşılmadı ama bakıyorum fenerbahçe fanatikleri de sonunda farkına varmış. 2017 ocak ayında olacakları söylemişiz, ben müneccim miyim, ben bu işlerden anlayan birisi miyim, hayır bunların hiçbiri değilim. sadece mantıklı ve objektif olarak olaylara bakınca bu sonucu görmemek mümkün değildi.

    fenerbahçe'ye gelince fenerbahçe için ölürüm gibi açıklamalar ile iki yıl iyi yedi sizleri bu futbolcu. bu adam, futbolu iyi bilen herkesin bildiği gibi injury prone diye adlandırılan bir soruna sahip. bu tarz futbolcular ile yüklü sözleşme akıllı hiçbir kulüp yapmaz ama bizim kulüplerimizin parası vakıf parası olduğundan deniz, bizim fanatik seyircilerimiz ise aptal olunca bunun gibi binlerce sözleşme ile yıllardır kulüplerimiz batık duruma düştü işte. hadi bakalım ali koç o kadar fazla bağış kampanyası yaptı, hesaplasın birisi mehmet ekici için şu ana kadar yapılan ödemelerin parası bağış ile çıktı mı.

    sözlükte futbol yorumu yapmaktan bunaldım, nolur artık şu forma için objektifliğini bırakan insanlardan olmaktan vazgeçin. okuyun, düşünün; düşünmeden sadece benim takımımın futbolcusuna laf ettiler, yetişin hemen onu koruyalım diye atlamayın. o futbolcuların cukkaladığı paranın hepsi sizin cebinizden çıkıyor. hiçbirinin de umurunda değil formalar, hepsi parasına bakıyor.

    uzun oldu ama ufak bir not olsun, emre belözoğlu bu sene fenerbahçe'ye transfer oldu, geçen sene doğumgününü sözlükte hatırlayan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi, bu sene ise onlarca tebrik mesajı yazdınız. seneye küçük bir x takımında hoca olsa yine susarsınız.
153 entry daha
hesabın var mı? giriş yap