14 entry daha
  • ingiltere gözlüğü ile yazılmış bir kıyamet senaryosu. oldukça başarılı. aslında türkiye'nin herhangi bir yerde adının geçmemesini yadırgadım, belki ilişkilerden dolayı bulaşmamışlardır, ben o senaryoyu kafamda rusya ve ukrayna olarak yazmamıştım çünkü * ama o zaman daniel viktor için değil ahmet için o belalara bulaşırdı, fena olmazdı aslında değil mi?!

    --- spoiler ---

    ilerde çok daha fazla tartışılacak bir dizi olduğuna inanıyorum. teknolojinin eşzamanlı olarak hem bethany'nin deneyimlediği şeyler düzeyinde gelişebilmesi, hem de elektrik kesintileri nedeniyle kağıt çıktı alınmasının zorunlu hale gelmesi gibi enteresan, muhteşem detaylar var. impossible food, trans-humanity gibi daha yeni sıcak sıcak gündemimizde olan şeylere dokunması da çok iyi. bankacılık krizi sahnelerinde ürktüm, ıq testi kavgasında aysun kayacı'ya peygamber muamelesi yapanlar gözümde canlandı, bir anda batmanın ne olduğunu bilen biri olarak bir milyon sterlin kaybeden adamın onbir farklı işte çalışmasını, oxford mezununun nakliyecilik yapmasını düşünmek tüylerimi ürpertti. vivien rook'tan bahsetmeye bile gerek yok o zaten tayyip-trump arası bir şey, 4 stars 'ı bile rabia çakması kevaşenin. (emma thompson hastasınımsenin)

    --- spoiler ---

    yılların geçiş sahneleri insana ömrün nasıl geçtiğini ve içimize neleri alabildiğimizi, neleri neleri sindirerek yaşamımızı devam ettirebildiğimizi çok iyi gösteriyor. alabildiğine fast forward, ama çok vurucu bir dizi, her şeyiyle. izlerken yorulmaya hazır olun derim.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap