9 entry daha
  • ilk dinleyişte matt bellamy'den beklenmeyecek derecede soft vokallere sahip oldugundan eger şarkının altyapısını kulak ardı etmeyi başardıysanız britney, prince vs hatırlatabilir. ama benim bu gruba karşı aşırı sahiplenme içgüdümden olsa gerek, teessüf ediyorum böyle düşündüğünüz için... * evet, klipte striptiz yapan kızlar olsaydı aynı şeyi düşünebilirdim ama klipte yine şarkıyı söylerken kendinden geçen, gitarıyla akıllara zarar sesler çıkaran aynı * adam var...

    ne desem, ciddi bi nefes darlığı çekiyorum... olmaz böyle şey deyip tüm albümü dinlemek için de sabırsızlanıyorum. bi grup en fazla ne kadar risk alabilir ve kendini ne derece yenileyebilir bir kez daha öğreniyorum... ve bu kadar güzel bi sesi bu kadar güzel değerlendirdiği için de matt bellamy' e gıpta ediyorum... daha ne diyim artık!

    şunu da diyebilirm mesela: kendimizden pay biçelim, hayatımızdaki hemen hemen herşey kötü giderken ya da hayata karşı depresif vs iken bünye ister?... space dementia, citizen erased, showbiz, sunburn... adamların hayata bakışı hatta müziğe bakışı bile değişmiş olabilir... ya da hayatlarında hiç olmadıkları kadar mutlu da olabilirler, herşey yolunda çok da egleniyorlardır, eski toylugun verdiği depresif hayat görüşü artık yerini yeni ve daha farklı bişeyler deneme hevesine * bırakmış da olabilir... olabilir de olabilir... kendilerine sormak lazım... ön yargılı olmadan önce.
110 entry daha
hesabın var mı? giriş yap