813 entry daha
  • çok şerefsiz bir show bu... hem de çok.

    --- spoiler ---
    karantina olayına parmak basmak istiyorum. the hanso foundation'ın internet sitesinde görüldüğü üzere, life extension çalışmaları dahilinde, afrika'nın biryerlerinde bir salgın çıktığını ve olayın kapandığını öğreniyoruz. adanın tedavi edici etkisi olduğunu biliyoruz; şifa saçıyor maaşallah herkesi wolverine'e çeviriyor. salgına neden olan virüs veya bakteriyi adaya getirip, canlılara bulaştırma suretiyle bağışıklık sistemlerinin anti-virüs üğretmesi sağlanmış olabilir. yani adada karantina durumu geçici bir süre de olsa gerçekten olmuş olabilir. sonra ada ince ayarı yapmıştır. atıyor da olabilirim tabi. ilaç sektörünü dağıtır böyle bir durum ki hemen widmore labs akıllara geliyor.

    swan'ın bir şekilde yok olduğunu biliyoruz ama sahilddeki kimse şiddetli bir patama sesi duymuş gibi değil. konvansiyonel yöntemlerle uçmadı swan, onu söyleyebiliriz ki bu durumda da bizim eko locke ve desmond üçlüsü gayet yaşıyor olabilir.

    bir de penelope karısı başka nerde oynuyordu, çok tanıdık geldi ama çıkaramadım, cesur ve güzel diyesi var da o kadar yaşlı değil hatun. mike da böle olmuştu; link çıktı göt.

    edit: evet cesur ve güzel'deki brooke logan forrester imiş kendisi.

    edit2: değilmiş efenim. sonya walgermiş.
    --- spoiler ---
13779 entry daha
hesabın var mı? giriş yap