33 entry daha
  • --- spoiler ---
    son anda yakaladığınız bir tren sayesinde aldatıldığınızı farkedip, kendinizi bundan sıyırabilir, iyi bir işe, güzel bir yaşama, sadece rüyalarınızda gördüğünüz bir sevgiliye sahip olabilirsiniz. bunun nedeni şanstan başka birşey değildir.

    öte yandan o treni kaçırıp, aldatılmaya devam edebilir, sevmediğiniz bir işte çalışıp yolunda gitmeyen ilişkinizle mutsuzluğa itilebilirsiniz. paralel evreni birkaç saniye ile kaçırmışsınızdır.

    hayatınızı bu şekilde değiştirebilen şans, bir daha devreye girer: her açıdan kusursuzmuş gibi görünen hayatınızı elinizden alır ya da herşey berbatmış gibi görünürken asansörde biriyle yaşadığınız bir an sonucunda akışı dipten zirveye taşır.işin içinde bu kadar bilinmeyen varken, kötü olaylar iyileri tetikleyebilirken, anlık bir olay tüm güzel şeylerin sonu olabilirken kapanan kapılar yüzünden büyük bir fırsatı kaçırmış olmanıza üzülmekle sevinmek arasında bocalarsınız.
    --- spoiler ---

    "şansa inanmıyorum, insan kendi şansını kendi yaratır" diyenlere "lütfen zırvalamayı kes" şeklinde yanıtı yapıştıran bir film.
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap