50 entry daha
  • başlığında korkunç entryler bulunan bir anksiyolitik. evet korkunç. kendisine bu ilaç reçete edilen birinin, bu başlığı okuduktan sonra bu ilacı kullanması çok zor olacaktır. buraya aptal aptal şeyler yazılmış çoğunlukla. üzerine, "bir içen bir daha iflah olmaz", "kesin bağımlılık yapar" gibi anlamsız genellemeler yapılan bir ilaçtır.

    gelelim benim fikrime. evet çok güçlü bir ilaçtır, bunu tartışmayacağım bile. anksiyete bozukluğu kaynaklı tüm ağrıları, acıları, titremeleri, nefessizlik hissini, dayanılmaz göğüs ağrılarını kısa sürede yok eder, kişiye uygun görülen dozlarda. mükemmel bir ilaçtır. ruhsal durumların, düşüncelerden ve zihinden çıkarak, insanın fiziksel durumunu etkilemesi ve insana hayatını devam ettirme imkanı vermemesi durumunda "ilaç gibi gelmek" deyimindeki "ilaç olma" görevini tastamam icra eder bu ilaç. doktor kontrolünde kullanılmadığında tehlikeli yerlere gidebilir durum; doktorlar da bu ilacın aralıksız biçimde uzun süre kullanımına müsaade etmiyorlar zaten, eğer çok olağanüstü bir durum yoksa. vücut uyum sağlayarak artık daha az etkilenmeye başlayabilir ya da bağımlılık geliştirebilir.

    ilaç da olabilir, zehir de;
    kullanıma göre durum değişir her şeyde olduğu gibi. hayatı bu ilaçla kurtulan çok insan olduğuna eminim. hissiyatı ya da bir başka deyimle "kafası" çok çok güzeldir hele ki günlerce, haftalarca rahat bir nefes almaya hasret kaldıysanız. acil şifalar tüm kullananlara.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap