13 entry daha
  • hangi iç hacme ihtiyaç duyduğunuz önemlidir. buzdolabı evde en çok elektrik tüketen cihazların başında gelir. fazla geniş hacimlisi yükselen elektrik faturalarının habercisi olacaktır. a sınıfı olmayan dolap kalmadı zaten ama a sınıfının da üzerine mümkün olduğunca az tüketenini bulmaya çalışabilirsiniz.
    malzeme kalitesi ve iç hacmin kullanışlılığı çok önemli. raflar kaç kg kaldırıyor, iç aksam plastiği yeterince kaliteli mi bunlara dikkat etmelisiniz. dolap eve alınınca hemen atılıp yenisi alınacak bir eşya değil malum.
    ses önemli konu, özellikle yatak odanıza yakınsa gece sizi rahatsız etmeyecek bir model almalısınız. her 1-2 db. bile inanılmaz fark yaratır. uygun fiyatlı dolaplarda en çok buradan çalıyorlar.
    su pınarı, dijital gösterge gibi ek özellikleri kullanıp kullanmayacağınıza iyi karar verin. baştan hoşa gidiyor ama sonradan kullanılmayabiliyor. bunlar 500 ila 1000 tl'den kurtarabilir.
    servis ve garanti koşulları önemli. 3 yıl garanti ve üstünü alabileceğiniz ürünler sizi kullanım ömrü boyunca rahat ettirir.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap