8 entry daha
  • prag taş gibi mi oynuyor, barcelona artık tamamen bittiği için mi böyle gözüküyor anlayamıyorum. valverde'nin kovulabileceğini bilsem üzülmeden izlerim. ama (bkz: 7 mayıs 2019 liverpool barcelona maçı) ve (bkz: 10 nisan 2018 roma barcelona maçı) gibi kulüp tarihindeki sayılı rezaletleri yaşatmış bir teknik(?) adam(?) hala 120 yıllık bir kulübü tüm bunları geçtim messi'nin son senelerini yaşadığı dönemde kendi mabedinde slavia prag'dan tam saha baskı yiyerek yönetebiliyor. ne desek boş. messi için de boş. şimdi pep ile rahat bir şekilde üst üste üçüncü premier lig kupasına koşuyor olabilirdi. bunun yerine vidal'in forvet oynadığı maçta defansa gelip top çıkarmaya çalışıyor.

    bu kadar rezalet bir kulüp yönetimi olamaz. valverde orta sıra takım hocası kafasından hiç çıkamayacak ama onu suçlamıyorum potansiyeli bu adamın ne yapsın. bunun yanında pique'nin iyi futboldan ziyade tenis kariyerine odaklanması, vidal'in 11'de yer almak istiyorum basın demeçlerinden itibaren 11 başlaması, griezmann'ın iki-üç günlük arada amerika'ya gitmesi, ağır topların her yenilgiden sonra valverde'yi yalayıp suç bizde tamamen demesi...

    büyük takım (bkz: niko kovac) kovuyor, büyük takım üst üste 3 şampiyonlar ligi kazanıp ligde bozguna uğrayan takımın teknik direktörünü kovuyor (bkz: zinédine zidane). ikisi de basına yansıdığı kadarıyla kendi istekleriyle ayrıldı üstelik. böyle bir saygı, onur ve karakter. onu da geçtim. valverde'den bunu bile beklemiyorum. yönetim ise her fırsatta güveniyoruz, bu işte kaybetmek de var diyerek destek çıkıyor. kimse sizden 2008 barcelona'sını beklemiyor. biraz futbol biraz taktik istemek çok mu yemin ederim fenerbahçe bile barcelona'nın son 3 sezonundan daha iyi olan bir transfer politikası izliyor şu an. bu ise ayrı bir entry konusu.

    özetle; sevdiğim ülkeyi tayyip, sevdiğim takımı valverde yönetiyor.

    edit: onur eklendi..
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap