8 entry daha
  • bu yıl içinde lanse edilecek yeni kasasındaki değişikliklerden bazıları şöyle:
    aracın ön ızgarası iki kanallı, metalik görünümlü bir ızgarayla değiştirilmiş. sanki ön kaput biraz daha aşağıya doğru kapanıyormuş hissi veriyor karşıdan bakınca. ayrıca ön tamponun orta-üst kısmı da sanki kaputun devamıymış gibi hafif oval bir parça ayrılıyormuş havasında gövde rengine boyanmış. tamponun köşeleri de gövde rengine boyanınca sanki üç parçalı bir tamponmuş gibi duruyor. öyle de olabilir tabi.

    kullanılacak yeni motor seçeneklerinin yanında aracın içinde de bazı değişikliklere gidilmiş:
    ön konsol yenilenmiş. kapıların iç döşemesinden vites-el freni olan bölüme kadar ikinci bir renk gelmiş. ama şekil olarak değişiklik yok. orta kısım sanki biraz doblo hissi verdi bana. bunun dışında hem uzun hemde kısa şasi için arkaya üçüncü bir sıra koltuk eklenebilme opsiyonu geliyor. bu da demektir ki ileride araç kaç model olursa olsun yedek parça sıkıntısı çekmeyeceğiz.
    daha büyük ekranlı bir radyo-cd çalar standart olarak eklenmiş.(mondeolardakilerle aynı sanırım) galiba bu yenisi eski model teyp kızaklarına da uyacak cinsten. ama açık renkli direksiyonuna ve genel olarak iç döşemeye gıcık oldum beğenmedim.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap