9 entry daha
  • yogaya yaklaşık bir sene önce başladım. önce spor salonunda grup derslerine gidiyordum. sonra o kadar vaktim olmadığı için kendime uyan zamanlarda evde yapmaya karar verdim. kendi kendime bir akış yapamadığım için de youtube'dan video ararken çetin çetintaş'ın videolarına rastladım.

    anlatımı temiz, görüntüler ve ses net. her seviyeye uygun videoları var. çalışmak istediğiniz bölgelere, rahatsızlıklara (bel fıtığı, omurga ağrısı gibi) göre de ayrıca akışlar hazırlamış. akışlarda yer yer hareketlerin alternatiflerini de gösteriyor. videolarda herhangi bir müzik olmaması en sevdiğim özelliklerden. çetin'ciğim o rahatlatıcı sesiyle hareketlere kendimi bırakmışken arkadan sevdiğim meditasyon müziklerini de açıyorum, mis gibi oluyor.

    bence bu yaptığı büyük hizmet ve emek. yazın 21 günlük ateş elementi videosunu tamamlamış ve harika hissetmiştim. kollarım ve karnım çok güçlenmişti. yogaya uzun bir ara verdikten sonra şimdi 40 günlük toprak elementiyle tekrar başladım. sabah altıda kalkıp yapıyorum, mükemmel bir zindelik veriyor gün içinde. bütün elementleri tamamlamayı umuyorum.

    kendisine çoook teşekkür ediyorum. yeni videolarını sabırsızlıkla bekliyorum.
258 entry daha
hesabın var mı? giriş yap