8 entry daha
  • yaklaşık 2 sene önce kendisiyle tanıştım, eşimin kuzenleri vs hep ona gittiler ve kilo verdiler.

    100 kilo olarak ve tip 2 diyabetle kendisine gitmiştim. 6 ay sonunda 70 kiloya indim ve şeker ilaçlarımı kullanmayı bıraktım. bel çevrem 120 cm iken 95 cm e inmişti.
    tansiyonum 14/10 iken 12/8 oldu. karaciğer yağlanmasi, insülin vs normal değerlere döndü.

    mamafi hayatımın 35 senesi 90 kilolarda olunca vücut biraz direndi , kilomu koruyamadım. zaten vermektense kiloyu korumak en zoru. tekrardan kilolarımı geri aldım maalesef. ancak şimdi yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum. hızlı değil yavaş vermek daha önemli. hayat biçimi haline getirmeniz lazım.

    ben de ilk randevumda 3-4 saat bekledim, teknolojinin en son nimetlerini maalesef kullanamıyor hoca, yeni yeni whatsapp grubunda admin oldu ve diğer üyelerin mesajlarının önüne geçti zira kendisinden gayri grubunda mesaj yazılmasını istemezdi. yazanı da atardı gruptan :)

    şimdi en büyük sorunu randevu veriyorsun son anda değiştirmeyin liste bozulur , cart olur curt olur. bunun en kolay çözümü excel veya otomasyon programı kullanarak online randevu kaydırma uygulayabilir, danışan da 1 hafta 3 gün 5 gün listesini yapar. elbette ki disiplini savunuyorum ve verilen tarihlere sadık kalmak önemli ama bunu bu kadar hayat memat yapıp intikam videoları çekerek yansıtmaya gerek yok diye düşünüyorum.

    levent kırca'nın darbeci generaline benzetiyorum onu bazen :)
    selamlar olsun buradan.
    enjoyyyyy!!!
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap