5 entry daha
  • geçen seneden daha da saçma bir hal alan ödül töreni.

    yılın kaydı: genel kategorilerin adaylarını 8'e çıkarırsan olacağı bu. en mal şarkıları bile yokluktan aday yapmak zorunda kalırsı. genel olarak normal karşıladım... billie eilish rahat alır diyorum.

    yılın albümü: h.e.r.'ün albüm çıkardığını bu adaylık sayesinde öğrendim, teşekkürler grammy. bana göre bu yılın kazananı net bir şekilde lana del rey olmalı fakat pop kategorisinde adaylıklarını şerefsizce kaldırdıklarına göre ya bunu da billie eilish'e verirler ya da sürpriz yaparak bon iver'a veya vampire weekend'e de gidebilir. bu arada taylor swift* ve tyler the creator*'ün yine hakkı yenmiş. lil nas x* ve h.e.r.'ü atıp yerine söylediklerim gelse yine mantıklı bir adaylık olurmuş.

    yılın şarkısı: adaylıkların çoğunu bilmiyorum bile ama lady gaga'yı görünce yarıldım. billie eilish rahat alır.

    en iyi yeni artist: lizzo v. billie eilish. billie eilish rahat alır.

    en iyi pop solo performansı: billie eilish.

    en iyi pop vokal albümü: beyonce'yi aday yapacağım diye lana del rey'i kaldırmak nedir ya? kazanacak sanki mallar. billie eilish bunu da alır.

    en iyi düet/grup performansı: shawmila ikilisine hayırlı olsun, ilk grammylerini büyük ihtimal kazandılar.

    devamını getirmek çok da istemiyorum zaten belli gibi. lana del rey'in, taylor swift'in ve tyler the creator'ün hakkının yendiği, billie eilish'in ödülleri süpüreceği, lizzo'nun r&b dallarındaki adaylıklarının iki tanesini falan kazanacağı saçma sapan bir ödül töreni işte...
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap