50 entry daha
  • yillar suren bekleyisin ardindan bugun elime gecmis olan sahane dvd. evet, beklentim çok ama çok yuksekti ama acikcasi bu dvd şaka gibi gercekten de. roger waters'i canli izledikten sonra arkadasima "bu izledigimiz bir konserse biz daha once konser diye gittigimiz etkinliklerde ne izliyorduk?" diye sormustum ama pulse bambaska bir hadise gercekten de. şöyle iyi çaliyorlar, parcalar soyle iyi, isiklar efektler vs.. diye yorumlamaya bile gerek yok kanimca. rock tarihinin hem isitsel hem de gorsel anlamda belki de en gorkemli konseri icin kullanilacak muhtelif kelimeler israftan oteye gecemeyecektir sanirim.

    pink floyd sevmiyorsaniz veya rock ile uzaktan yakindan alakaniz yoksa bile alip sesini kisarak izlediginiz takdirde dahi vereceginiz her kurusun hakkini sonuna kadar verebilecek bir basyapit bu dvd.

    roger waters konserinden sonra "artik baska konsere gitmesem de olur" demistim. earls court'ta o gece olay mahallinde bulunan insanlarin ruh halini cidden merak ediyorum ve onlara aciyorum. sanirim 1994'ten beri hiç bir konserden zevk alamiyorlar. bu da boyle bir zugurt tesellisi...
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap